Explore

Advertise

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Shqip Bot

Shqip Bot

0

0

Invite

Vote (0)

Boti i discordit i pari ne gjuhen shqip Aktualisht ne versionin 1.0.0


Ky eshte boti i pare i discordit 100% shqip Futeni ne serverin tuaj Me komanda moderatimi Se shpejti me komanda memesh Dhe me shume komanda sepese deri tani eshte ne versionin 1.0.0 me cdo version do kete update te reja Ne versionin tejeter pritet qe te dali Plugin Memesh Nqs se doni dicka te shtohet ne bot beni kerkese ne serverin https://discord.gg/NkB4B3ZKG5 ose ne dms krixel#4850


Top Discord Servers Using This Bot


Krixel

Ratings & Reviews


0

0 reviews

Reviews can be left only by registered users. All reviews are moderated by Top.gg moderators. Please make sure to check our guidelines before posting.

5 stars

0

4 stars

0

3 stars

0

2 stars

0

1 star

0


No reviews here yet!

Details

Prefix

>

Socials

Discord Support Server

Tags

    Moderation

    Fun

Creators

krixel

krixel